Suflete Tradate ep 602 Adio Pasaport! rezumat de azi
Astă seară în Suflete Tradate, Kokila ridică mâna să dea în Pari iar ea îi spune ca la oprit să nu mai plece în America. Sunt frumoasă și deșteaptă, așa ca nu o să plec din casă!

 Vine și Urmila ca să se bage și o întreabă pe Kokila de ce i-a căsătorit pe cei doi. Pari îi cere să o binecuvânteze pentru că este căsătorită. Ea îi dă o palmă și Urmila se repede să ia copiii ca să plece cu ei.

 Toți sunt împotrivă și copiii nu vor. Ajung la ea și cer să meargă înapoi la tata și la bunica. Ea trebuie să pregătească camera copiilor și îi cere lui Kinjal să se mute în altă parte.

 Pari le spune că o să le aducă copiii acasă și chiar așa face. Cei de acasă sunt bucuroși, dar tot nu le place de ea. Ea vrea să doarmă cu Jigar în pat dar el nu e de acord. Ea îi reamintește că e soțul ei și Kokila vrea să o dea afară.

 Jigar totuși își face bagajul ca să plece în excursia în America dar ea îi ia geanta de pe umăr, scoate pașaportul și îi dă foc cu o bricheta. Acum poți să pleci dacă mai ai cu ce! 

Toți sunt convinși că Pari e cam dusă cu pluta. Jigar caută să își ia mașina și să plece, dar ea dă telefon la un om al legii și vine un agent cu motocicleta care îl urmărește peste tot.

 El se oprește de câteva ori și nu are cum să scape de el și să plece în Statele Unite. Ea rămâne în casă și nimeni nu poate să o dea afară. Hetal o ține de vorbă ca Kokila să poată căuta actul de cununie semnat de Jigar.

 Ea vede că totul este răvășit prin camera ei și este cam nedumerită. Îl așteaptă pe Jigar să vină și rolul ei în casă este să fie dată pe ușa afară și să intre pe geam.

 E foarte ambițioasă și vrea să își atingă scopul. Dacă Rashi nu mai e nu avem ce să facem și trebuie acceptată situația.

 Pari nu pleacă pentru că nu are unde să se ducă și nici măcar părinții ei nu știu ce face ea la familia Modi.

 Atât pentru astăzi din serialul Suflete Trădate și vă aștept și mâine seară la aceeași oră. Vă rog să vă abonați dacă va plăcut episodul!