Suflete Tradate ep 591 Profesorul Distrat si Sauna!
Astă seară în Suflete Tradate, copiii trebuiau să plece la școală iar Vidya vede ceva suspect și o ceartă pe menajeră că nu a făcut treabă ca lumea. Ea se supără și atunci intervine Gopi care îi atrage atenția că nu așa se vorbește cu cei în vârstă. 

Ahem le dă cadouri copiilor și ei nu îi oferă nimic. Profesorul îi bagă fetei în cap că tatăl ei este rău și fetița devine tristă. Ea se duce și îi spune mamei că este supărată pentru că tatăl ei nu o iubește și este tată vitreg.

 Gopi merge la profesor și găsește penarul în care era fotografia ei și așa face legătura cu ce i-a spus fetei. El era la gimnastică cu copiii și Gopi îl ia la rost că i-a spus prostii fetei și de ce poza ei e la el. El motivează că a văzut-o pe Vidya supărată din cauza cadoului și vroia să o îmbuneze.

 Urmila ia niște iaurt ca să își trateze parul. Cel mic are o sticlă cu un lichid alb, care a curs în iaurtul ei și când vrea să îl folosească își strică parul. Se văita că copilul ia făcut-o. Vrea să meargă la sală și îi cere bani lui Kinjal, care nu vrea să îi dea.

 Ia o trăsura și pleacă la Rashi care rămâne surprinsă de vizita ei. Vrea să o ia la saună pentru ca se fac reduceri și e mai ieftin. El cam are pică pe Urmila, pentru că a făcut-o pe Gopi să plângă. La saună intră fiecare în camera ei și profesorul își pune mustața și șapca și se preface că citește contoarul.

 O încuie pe Urmila în cameră și îi dă abur ca să se sature. Ea țipa că nu mai putea să respire și striga după ajutor, până a și-a pierdut cunoștința. Aud fetele care stau la rând și anunță recepția că țipă cineva. Au scos-o pe brațe și îi dau apă să bea ca să își revină.

 Rashi râde de ea! Vine acasă unde Gopi îi spusese să vină devreme ca să pregătească cina, dar ei au întârziat patru ore. Jigar spune că Rashi nu e în cameră și profesorul o introduce prin bucătărie, iar el pregătește toată masa.

 Celelalte o întreabă când a avut timp sa pregătească totul? Era buna mâncarea făcută de el și la masă, ei zâmbeau unul la celălalt. Ahem era în cameră și Gopi merge să îi dea ceva, dar profesorul e cu ochii după ea ca să vadă ce face și o și îmbrațișează.

 Tot speră că Gopi o să fie a lui și nu e de acord că e nevasta lui Ahem. Atât pentru azi din Suflete Tradate. Vă invit să vă abonați!