Suflete Tradate Ep 606 Masina de Spalat!
Azi în Suflete Tradate, Pari îi obligă pe servitori să facă curat în altar și dau statuia jos.

 Gopi nu îi lasă pentru că este statuia strămoșilor, dar ei fac curat și mătură peste tot.

 Merge să pregătească micul dejun și îi invită să se așeze la masă. Jigar nu dorește să mănânce din ce a pregătit ea și îi spune lui Ahem că or să se vadă la birou.

 Pari îl ia în brațe și îl sărută iar el se zbate să scape de ea pentru ca nu se face așa ceva în ochii tuturor.

 Datorită ei a plecat Jigar la muncă și le cere să îi mulțumească. Mama lui Jigar îi mulțumește, iar bunica nu o consideră așa de rea iar ea se bucură că cineva ține cu ea.

 Gopi e tare aspră cu ea și caută dovezi ca să o dea afară cu orice preț. Când Kokila vrea să spună ceva ea îi bagă un măr în gură de rămâne surprinsă.

 La masă, îi scapă unt din mană ca să alunece Gopi și Kokila și o iau pe bucătăreasă la rost. Ele cred ca Pari a făcut intenționat!

 Caută dovezi în mașina de spălat și găsește în buzunarul de la rochie. La Urmila acasă vine un preot clarvăzător care poate să vorbească cu spiritul lui Rashi.

 Soțul ei caută să o aducă cu picioarele pe pământ și să nu mai creadă în baliverne. Preotul îi lasă cartea de vizită să îl sune când mai are nevoie de el.

 Kinjal îl dă afară cu magiile lui iar Urmila caută cartea de vise prin care ar putea să vorbească cu Rashi. 

Suna la Protecția Copilului ca să afle numărul de telefon al preotului.

 Îl sună și îl întreabă dacă chiar poate să ia legătura cu Rashi. El spune că e posibil, dar să cada de acord la ce sumă de bani să se înțeleagă.

 Copiii vor să îi facă o farsă lui Pari și strâng caietele pe care fata lui Gopi le împraștie peste tot ca să o enerveze pe Pari.

 Ea trebuie să pună mâna și să muncească dacă vrea să stea la Kokila. Atât din Suflete Trădate. 

Vă invit să vă abonați pentru noi episoade povestite!