Suflete Tradate ep 590 Zboara Avioane!
În Suflete Tradate, Rashi are o rochie roșie și Gopi tot aceeași culoare cumpărată de Ahem, care o roagă să se îmbrace așa pentru ca îi stă foarte bine. Profesorul se ține după Gopi și era gelos că ea s-a îmbrăcat cu rochia de la soțul ei.

 Ea merge să ia rufele și el se întindea în grădină, iar ea îl rugase mai devreme, să vină la masă. El nu știe în ce fel să o abordeze ca să îi spună că o iubește. Ea îl întreabă de ce nu vine la masă și în acest timp vine și Rashi care observă că el se holbează la Gopi.

 Caută să prindă un moment în care să discute cu Gopi care trebuie să ia o frânghie și o strigă cineva, iar Rashi pune mâna pe chei și ajunge la seif unde era becul stricat și nu vedea. El crede că acum e momentul să vorbească cu Gopi și îi spunea numai cuvinte de dragoste.

 El face un avion din hârtie și îl trimite în părul lui Rashi. Ea citește pe bilet numai cuvinte de iubire. Gopi apare și îl găsește pe educator unde stătea ascuns și încremenește când îl vede. De ce ai scris toate astea, vrei să te spun lui Jigar?

 Își aduce aminte de faza când la luat pe Ahem de umar și se gândește când a fost părăsit de nevastă și îi explică lui Rashi că de fapt se gândea la soția lui. Rămâne singur și se felicită că a scăpat ca prin urechile acului. Rashi, când a desfăcut penarul, a găsit poza lui Gopi.

 Ce s-a întâmplat de Urmila și Kinjal l-au vândut pe Dhaval lui Poji? Ia ziarul și citesc că a fost dat pe o sumă foarte mare de bani și când ajung acasă ei tocmai au auzit și Dhaval le ceartă că a fost vândut pe o suma cu șase zerouri! 

Urmila a făcut toată combinația ca să facă rost de bani. Vine și Poji care zice că e adevărat că îl iubește mult pe Dhaval, pentru că a observat că situația nu era în regulă între ei. Ea pleacă în America și îl lasă pe Dhaval în locul ei să se ocupe de firma.

 Atât din Suflete Tradate. Vă rog să vă abonați!