Suflete Tradate ep 597 Verisoara il Place!
Azi, în Suflete Tradate, toți erau adunați și Urmila e foarte afectată de dispariția lui Rashi.
Îi spune lui Gopi că o să ia copiii la ea acasă, dar toți insistă că băieții or sa rămână pe loc. Meera nu a mai putut să îi țină la vecina și îi văd pe toți îmbrăcați în alb.

 Întreabă de mama lor care le promisese că le aduce ciocolată. Sar toți pe Urmila ca să nu le spună copiilor. O roagă și Kinjal, ca mama lui Gopi să rămână în casă dar Urmila e răvășită și nu înțelege deloc. Avea o fotografie de a lui Rashi și o ruga să o sune în felul în care vorbeau ele odată prin telefon.

 Ele sunt îmbrăcate în haine mai închise de ceremonie, iar Jigar nu vrea să mănânce de emoționat ce este. Gopi se simte vinovată că din cauza ei s-a întâmplat totul. Verișoara lui Rashi, Pari, vorbește singură și a pus ochii pe Jigar, pe care îl considera un bărbat bun și încearcă să îi înveselească ca să nu mai fie așa tăcuți.

 Gopi ia o coală de hârtie și se preface ca citește ce a scris Rashi, ca să îi mai ducă cu vorba. Ei tot așteaptă și se gândesc, dar Gopi caută să îi bine dispună. Trebuia să facă o sărbătoare de a lor dar Pari se gândește să instaleze un ecran pe care să proiecteze un film cu o sărbătoare în care se văd Gopi și Rashi când cântau foarte frumos.

 Jigar iar se emoționeaza și Kokila oprește muzica! Ce vrei să arăți prin asta? Vrei să uitam așa de repede? Nu i-a plăcut și a plecat în camera lui. Pari vorbea singură și spunea că îi place mult de jigar și se repede ca să îl ia în brațe, dar în acest timp apare Urmila și nu îi convine că fata l-a îmbrățișat. Ea l-a admirat chiar de la început pe băiat și...

 cam atât din Suflete Trădate. Va aștept mâine seară la un nou episod povestit!