Suflete Tradate ep 601 Cununia Civila! Serial online
În Suflete Tradate de astă seară, Jigar cu Pari ajung la templu iar ea are scopul de a se cununa civil cu el. A aranjat florile și are și actele pregătite, dar el nu își dă seama ce urmărește. Vine un copil și varsă sucul pe rochia ei, iar el merge să îi cumpere altă haină.

 Vor sa meargă în parc și îi arată o carte de dragoste în care era actul de căsătorie și îl face să semneze ca și când ar da un autograf. Iese speriată din magazin și el o ia în brațe. El nu își dă seama ce urmărește ea și ar fi vrut să plece în excursia câștigată de Rashi.

 Îi văd cei din casă îmbrăcați altfel și ea explică că rochia originală a fost pătată. Jigar îi anunță că e pe cale să plece în America și își ia la revedere. Când ajunge la mașină, vin agenții împreună cu Pari care la reclamat că s-a cununat cu ea și acum vrea să o părăsească! 

Oamenii legii întreabă ce se întâmpla și intră în casă ca să vorbescă despre plecarea lui și îl anunță că nu poate să plece pentru că este proaspăt căsătorit. Ea îi arată actul din geantă semnat de el și nu mai are încotro. Toți își dau ochii peste cap pentru că el e însurat de acum.

 Până să vină ea cu dovada, Urmila a fost cu un avocat la casa Modi că vrea să ia copiii cu orice preț! Nu se poate, pentru că aici trebuie să stea cei mici și ar trebui întrebați și ei ce părere au. Ei nu sunt de acord să se stabilească la Urmila acasă și ea crede că așa au fost învățați.

 Ea merge acasă cam revoltată și avocatul îi cere 200 de Rupii că a fost pus pe drumuri și a făcut hârtii și documente degeaba. Îi dă banii, dar el mai dorește încă 50 de Rupii. Vecinele îl critică pe Jigar că nici nu au trecut doua săptămâni de la dispariția soției și el se distrează și se însoară cu alta.

 Pari îi anunță că nici nu poate fi dată afară din casă și o să fie de a lor, de acum în colo. Din ușă vorbeau că l-au însurat pe Jigar cu verișoara, iar ei le spun să nu se bage în treburile lor. Când mai aude și Urmila de căsătorie, înțelege că totul a plecat de la Kokila și ea cu Gopi au fost de acord ca să îi însoare.

 Atât din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați dacă va plăcut povestitrea!