Suflete Tradate ep 599 Colierul de Aur! Film indian
În Suflete Tradate de azi, copiii încearcă să înțeleagă că mama lor nu mai e, iar Gopi le spune că ea o să îi ducă la școală și o să aibă grija de ei. Ei o îmbrațișează și chiar atunci îi surprinde Urmila care începe să o certe pe Gopi că îi obligă sa bea lapte.

 Urmila le spune adevărul, iar cei mici răspund că știu ce s-a întâmplat cu Rashi. Urmila vrea să îi ia la ea acasă, dar ei vor să rămână la tatăl lor. Kinjal o întreabă ce are de e agitată și pune o fotografie frumoasă deasupra intrării pe care scrie reședința Rashi.

 Jigar e bulversat și nici nu mai vrea să meargă la firmă, iar Pari, ca să îl înveselească, îi pune o muzică să cânte, dar nu i se potrivește ștecherul în priză și pune firele pe direct. Face un scurt și pocnesc toate becurile de la instalația electrică. Vine un electrician să repare lumina pentru că nu mai funcționa nimic.

 Pari merge să îl cheme pe Jigar la masă dar nu îl găsește în cameră. Dă telefon după el și ia o mașină ca să plece în căutarea lui. El, e plecat ca să cumpere un colier pe care îl promisese lui Rashi când trăia. Toți îl caută și îl găsește Pari când a venit el singur la poartă.

 Desface colierul de aur și îl agața de tabloul lui Rashi. O roaga să îl ierte că nu a făcut gestul când mai era în viață! Hetal e și ea agitată că îi este frică să nu își piardă fiul. Ai grija și încredere în zeu că o să îl protejeze! Copiii s-au liniștit și ei și îl roagă pe tatăl lor să fie și el mai relaxat puțin.

 Atât din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați!