Suflete Tradate ep 595 Se Roaga la Zei!
În această seară, în filmul serial Suflete Tradate, Ahem e tare îngrijorat că Gopi nu e acasă. Se pregătesc toți, inclusiv verișoara vrea să o caute pentru că are dovada cu cercelul fotografiat. Se țin cu mașina după trăsura în care era, dar el a dus-o
într-o clădire ca să îi facă ritualul de cununie.

 Gopi avea firul special și desface capacul de la canal, ca să se ducă în jos pe burlan. Rashi, vazând firul, îl ia și se gândește că Gopi e pe aproape. Toți se rugau acasă la zei și în special copiii sunt cei mai evlavioși. Meera știa să cânte foarte frumos, la fel ca și mama ei.

 El îi făcea tot ritualul de însuratoare pentru căsătorie, de parcă era preot și îi pune roșu în frunte dintr-o cutie. Vrea să îi deseneze mâinile în specific indian tradițional, cu hena, dar ea nu este de acord. Acum îi părea rău că nu a ascultat de ea când îi spune că el nu este cumsecade.

 Rashi, că să poată ajunge la ei, se urcă pe țeavă și îi cad pantofii din picioare. El nu știa ce să îi facă, dar când ajunge Rashi la fereastră, dă cu ceva în geam ca să îl poată desface. Gopi se bucura că e salvată și el căuta să o dea afară și când îi dă peste cutie se duce toată culoarea roșie peste ochelarii lui.

 Ele fug și ajung într-o clasa iar el se ținea după ele și când dă Rashi cu un scaun, el pică jos! Când sa iasă afară, găsesc la ușă toată familia Modi care vroia să intre, iar el ia un fier și dă cu el înspre Gopi.

 Să vedem ce o să se mai întâmple în episodul următor din Suflete Tradate. Vă rog să vă abonați la canalul meu. Mulțumesc!