Suflete Tradate ep 583 Mănâncă Înghețată la Aparat!
În Suflete Tradate de azi, Profesoara vine la Meera ca să o mediteze, pentru că are un examen și trebuie sa învețe. Copiii au observat că învațătoarea este foarte rea și vor să îi dea o lecție. 

Unii îi aduc suc și ceilalți îi mânjesc pixul și îi pun furnici pe scaun, iar ea se scarpină și dă vina pe Meera, crezând că ea a făcut pozna. Ridică mâna la fată ca să o lovească, însă o prinde Gopi de braț și începe să îi facă morală, că nu așa se educă un copil.

 Băieții se trag de urechi în semn de scuze și cadrul didactic pleacă nervos. Trebuie o altă educatoare ca să o învețe pe Meera. Ea caută să mai învețe de la Gopi și în acest timp vine Rashi de la restaurant și vrea să se înfiga în Gopi că de ce ia luat banii.

 Ea îi spune că trebuiau plătite facturile, dar nu ea luase banii ci Kokila, ca să ia asupra ei totul. Kokila o admonestează pe Rashi de ce țipă la Gopi și o trimite la bucătărie ca să facă clătite cu orez. Ea nu prea vrea să meargă la muncă, dar merge îmbufnată pentru că nu are ce să facă. 

Urmila o ceartă ca sa aibă grija și să nu se lase condusă de Gopi. La masă, Gopi le face copiilor, la micul dejun, o budincă și Rashi o întreabă de ce le da așa de dimineață să mănânce dulce. Seara ei au cerut ciocolata dar Gopi refuză!

Rashi ar cam vrea să se răzbune, că nu a mai găsit banii în geantă și le dă băieților înghețată cu ciocolată, ca să îi facă în ciuda lui Gopi. Ei mănâncă repede și le pică pe jos în timp ce vine Vidya.

 Ei ascund înghețata la spate și ea îi întreabă ce fac acolo. Băieții merg aproape de geam și aruncă înghețatele în ghiveciul cu flori! Fetița îi vede murdari la gura, iar Rashi aluneca pe înghețata căzută pe jos.

 Mamă, Tolu și Molu au mâncat înghețată pe furiș! Gopi se jură că nu a dat înghețată copiilor și asta mica spune că ea nu minte și știe ce a văzut. Vine Urmila și cu ceva timp înainte Kokila o anunțase să nu mai calce prin casă.

 Pun toți tricourile pătate la spălat și o ceartă pe Rashi că ea le-a dat ciocolată copiilor. Urmila, când sosește, sare drept în brațe la Kokila, că nu mai putea de dorul ei, dar ea venise pentru Rashi ca să o facă să înțeleagă ca trebuie să ia cheile înapoi.

 Kinjal nu o prea mai bagă în seama pe mama lui Gopi și dacă a rămas Poji în casă a aranjat masa cu lumânări și flori, iar când a venit Dhaval rămâne impresionat cât de frumos arată totul.

 Ea nu mai putea de bucurie și zâmbea că este apreciată. Ea a pus ochii pe Dhaval și cam atât din rezumatul tradus al filmului serial Suflete Tradate de azi.

 Vă invit să vă abonați dacă va plăcut episodul!