Suflete Tradate Ep 605 Pari Intra Pe Net! Film indian
În Suflete Tradate de astă seară, erau toți la masă și Pari îi întreabă de ce sunt tăcuți și își dorește să fie mai veseli.

 Îi face să se ridice de la masă fără să mănânce. Kokila ia decizia să o lege cu mîinile la spate și să nu mai folosească telefonul.

 Ea se urcă în pat ca să butoneze cu degetele de la picioare. Ei credeau că vrea să le spună adio, dar ea avea alte gânduri.

 Copiii slăbesc șuruburile de la pat ca să cada cu ea. Jigar vine să o controleze la mâini și ea îl roagă să o deslege.

 El nu o ascultă și se împiedică de cade peste ea în pat. Un băiat era ascuns în spatele scaunului și când vede ridică capul apoi îl observă Jigar.

 Ea îi zice lui că îl iubește, iar el pleacă și nu o mai dezleagă. Pana să mănânce îi era și sete iar soacra îi aduce un pahar cu apă.

 Scoate un pai și îi dă să bea, apoi merge la masă, dar nu putea să servească nimic. 

Dacă vede că nimeni nu o întreabă nimic, se face că își pierde cunoștința și o prinde Gopi iar Kokila o asează pe scaun și îi dă apă cu zahăr ca să își revină.

 Ea jucase teatru doar. Ce să fac ca să fiu și eu văzută așa bine ca și Gopi? Faci tot ce face ea într-o zi! E cam mult!

 Intră pe internet și caută doi servitori ca să se ocupe de treburile casei. Lui Kokila nu îi convine pentru că deja are destui angajați. 

Gopi face treabă de drag și îi ia la goană pe servitorii cei noi. Ea se repede la Jigar să îl pupe de față cu ei și el se zbate să scape.

 La Urmila acasă se ascund bijuteriile și este întrebată ce face cu ele. Kinjal, să nu te bagi, că te iau și pe tine la goană din casă!

 Lui mătușa încă nu i-a trecut focul de Rashi așa că nu o mai bagă în seamă. 

Ea insistă să plece și Kinjal, ca să rămână ea singură în toată casa. Nu este o atmosferă prea buna în locuința lor și se iau la harță din orice motiv.

 Pari vrea să rămână noră în casă iar Kokila îi mai dă un termen până la ora 19:00 a doua zi. 

Atât din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați la canalul meu!