Suflete Tradate ep 604 Toata Familia Retinuta!
În Suflete Tradate de azi, Pari vorbește la telefon și persoana îi cere 200.000 de Rupii ca să nu spună ce a făcut ea la mănăstire. O aude ce vorbește și vrea să îi ia numărul de telefon.

 Copiii vin la ea în cameră și vor să învețe să deseneze. Vrea sa meargă în baie cu tot cu telefon, ca să se spele de vopsea. Gopi ia telefonul și face rost de numar.

 Da telefon sa vadă dacă persoana respectiva răspunde. Ea a discutat despre banii pe care îi datorează.

 Erau toate cu telefoanele în mână și au filmat și înregistrat când îi dădea bani omului respectiv. Îi arată înregistrările, dar ea nu recunoaște nimic!

 Chiar vor să o dea afară din casă. Urmila merge în camera lui Rashi ca să își mai amintească de ea, dar ia și bijuteriile din cutii. 

Gopi vrea să vadă ce face mătușa, dar Urmila spune că a luat altceva. Reușește sa plece cu bijuteriile.

 Pari a anunțat oamenii de ordine și vin sa îi salte pe toți la secție. O sună pe Urmila și vorbește cu Kinjal, iar ea caută să își pună bijuteriile într-un cufăr ca sa le aibă amintire.

 Ea crede că agenții de paza or să vină să o ia și pe ea. O prind când încearcă să iasă pe geam și atunci îi cad de la sub braț toate lănțișoarele și brățările.

 A venit Pari și îi propune să șteargă înregistrarea, dacă vrea să nu o ia și pe ea la circă.

 Pari merge înapoi la Kokila și ea îi pune în vedere sa părăsească casa odată. Mai asistă și vecina la spectacolul produs.

 Ea s-a cununat cu un scop cu Jigar și ei nu mai au ce să facă și trebuie să o accepte.

 Ea îi spune lui Jigar să îi promită că nu o mai da afară din casă și ea o să sune la secție ca să îi elibereze familia.

 Atât din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați!