Suflete Tradate ep 587 E Îndrăgostit!
În Suflete Tradate, Gopi și Rashi se ceartă pentru că nu au făcut pachetul pentru băieți. Rashi se scuză că a avut multă treabă și le dă bani ca să își cumpere ceva de la chioșc, în recreație. Scot banii din buzunar și când le cad pe jos îi vede Papu și Vidya care îi ia la întrebări de unde îi au. Îi amenință că o să îi spună lui Kokila.

 Cumpăra de mâncare și se înfruptă toți patru, iar când ajung acasă refuză mâncarea, deoarece erau sătui. Menajera vede cutiile goale în ghiozdanele lor. Vidya începe să vomite și Kokila e îngrijorată că nu știe cum să o reabiliteze și să o facă bine. Încep și băieții să verse iar Vidya nu spune nimic.

 Papu la fel! De unde au avut bani ca să meargă la magazin? Vezi să ai grija de Papu! Da, le-am dat bani pentru că tu nu ai vrut să le faci pachet pentru școală. Rashi declară că își ia băieții sus și fiecare să aibă grija de copii ei. Kokila țipa că nu se poate așa ceva, ca cei mici să fie separați.

 Copii au un joc și Vydia cu Meera vor să se joace cu băieții. Gopi o cheamă pe Rashi să facă treabă la bucătărie, dar ea nu vrea. Profesorul ajunge undeva și bagă mâna în sacoșă ca să scoată penarul și nu da de el. Ce să se facă fără penar acum? Ia o ricșa și merge înapoi la Kokila ca să îl găsească.

 Bucătăreasa descoperă penarul dar nu reușește să îl deschidă și vede și Kokila penarul care nu poate fi desfăcut și îl pune în sertar. Gopi plângea și el o întreabă ce are, iar ea îi spune că are o mica problemă. El se gândea în ce fel să o facă fericită. Meera îi aduce penarul și se împiedică.

 Se accidentează la mână și Gopi sare să îl panseze. El se uită la ea ca la icoană când ea îl ungea cu alifie. Dhaval a plecat cu Poji și vine ud de apă. Mama lui Gopi îl întreabă ce e cu el, iar el spune tot adevărul. Ea caută să îl atenționeze că nu face bine și este posibil să destrame familia. Poji insista la telefon, dar ei o roagă să îl lase în pace.

 Atât din Suflete Tradate. Abonați-vă la canalul meu!