Suflete Tradate ep 596 Rashi are Aripioare!
În Suflete Tradate de azi, Gopi a fost salvată de Rashi din mâinile profesorului, care striga cât putea că vrea să se cunune cu Gopi. El o dă cu capul de banca și se zgârie la obraz, iar Ahem ia un fier cu care îi dă să îl sature. Se ridică de acolo și când să o articuleze pe Gopi, o izbește din greșeală pe Rashi care nu mai mișcă deloc.

 Vin și oamenii legii, dar mai întâi îl ia Ahem și îl dă cu țeasta de toți pereții, ca să îl sature. Lasă-l că ne ocupam noi de el! Rashi e în mașina salvării și le cere, cu ultima suflare, să aibă grija de copiii ei și își pierde cunoștința. Asistenta îi ia pulsul și le dă vestea cea mare ca nu mai mișcă absolut deloc.

 Și eu plângeam de ce a pățit ea! Vecina Savita, ia toți copiii ca să le distragă atenția cu un joc și ceva ciocolată. Ei vor să meargă acasă, pentru că mama lor le-a promis un fluier și o chitară, dar ei nu știu ce s-a întâmplat.

 Cei de acasă caută sa îi protejeze pe cei mici. Până la urmă înțelege și Urmila că nu mai e cale de întoarcere și acceptă ca fata ei să fie așezată pe targă, așa cum e obiceiul la indieni. Toți se reculeg și sunt solemni, iar Urmila dă vina pe Gopi ca ea ar fi de vina pentru dispariția lui Rashi.

 Trebuie să îi facă obiceiurile și ea spune că vrea sa o ia la ea acasă, dar familia Modi dorește să se ocupe ei de tot. Se îmbraca în alb și îi fac tot ritualul de trecere pe lumea cealaltă. Jigar vrea să ia băieții acasă și îi era tare dor de Rashi, care din păcate nu mai e printre noi.

 Sa vedem ce se mai întâmpla în episodul următor din Suflete Tradate. Vă rog sa vă abonați!