Suflete Tradate ep 600 Excursie in SUA National TV
În Suflete Tradate de azi, Jigar suferă după Rashi și nimic nu îl mai liniștește. Pari îi promite că ea îi poate readuce starea de bine. Încearcă să îi pună și muzică și este chiar îndrăgostită de el. Kokila vine să vadă ce face, dar o găsește pe Pari îmbrăcată în halat roz și ascultând muzică.

 De ce faci asta? Vreau să îl înveselesc! Ea pare mai puțin matură și se poartă copilărește. Kokila vrea să o expedieze din casă, dar ea nu este de acord să plece pana nu își termină proiectul. Mătușă, nu îți face probleme pentru că nu o să mai iubesc pe nimeni! 

Vine cineva să aducă un plic în care e o excursie câștigată de Rashi ca să plece în America. Primește plicul cu plecarea în S.U.A și Pari îi spune lui Gopi să nu îi facă bagajul pentru că ea tot o să rămână în casă. Copiii sunt anunțați de plecarea tăticului lor și le explică și în ce fel se obține viza pentru U.S.A.

 Până să plece copiii la școală sună Urmila, care vrea să vorbească cu ei, dar nu îi dă la telefon. Pari zice că dacă vrea să plece, sa îi mai îndeplinească o dorință și să meargă la mânăstire. O ia în mașină și pleacă cu ea să se roage la un zeu.

 Kokila îl suna la telefon și întreabă unde este și el îi spune să nu îi duca grija lui Pari, pentru că este în siguranță cu el. Pari se gândește că el este un bărbat foarte bun dacă este atât de afectat de dispariția soției lui, iar ea ar dori să pună mana pe el și sa îl duca la starea civila ca sa îl facă soțul ei.

 Sa vedem în episodul următor din Suflete Trădate dacă îi reușește planul. Vă rog să vă abonați pentru noi seriale povestite!