Suflete Tradate ep 592 Nu Sta Bine cu Psihicul!
În Suflete Tradate de azi, profesorul mergea prin casă dând din coate și nu îmi place deloc de el. Ahem primește un telefon de la școală că educatorul a fost concediat și ca ar avea afecțiuni psihice. Gopi face legătura cu toate gesturile pe care le-a făcut până acum și trebuie să îl concedieze.

 Rashi se împotrivește pentru că datorită lui, Tolu și Molu au rezultate bune la școală. Kokila nu îl vede a fi un om prea sănătos. Urmila avea un tort pe masă și venise la ea o nepoată din America ca să studieze și nepoata scoate aparatul de fotografiat și îi face poze râzând.

 Urmila nu mai vrea să o țină și îi cere să mearga la verișoara Rashi pentru că are mai mult loc. Fata, vede coadă la apă și face iarăși poze amuzată de situația lor din India. O duce la Rashi și ea întreabă de ce a fost adusă?

 A venit pentru că tu ești verișoara ei și ea era foarte zâmbăreață și îl lua pe Ahem în brațe, iar lui nu îi convine deloc că e așa distrată. Kokila o întreabă de ce nu doarme la o ora așa târzie. Kokila vede o bucată de tencuiala care sta să cadă și profesorul se gândește că e momentul ca bucata de moloz să cada peste Ahem.

 Leagă o sârmă și când trece Ahem, să îi pice bolovanii în cap. Fata se plimba și tot poza mereu, iar lui Rashi îi face complimente că este tânără și frumoasă. I-o prezintă și pe Gopi și ea își amintește de ea când era servitoare și nu știa carte.

 Ahem vrea să plece la firmă și fata iar îl ia în brațe. Ahem nu era atent și profesorul vrea să tragă de sfoară ca să cadă piatra pe Ahem. Să vedem în episodul următor, ce o să se mai întâmple și dacă reușește să îl termine pe Ahem și Gopi să îi rămână lui.

 Cei din casă se gândesc că a venit altă năzdrăvană în casa lor și nu știu ce sa mai facă.

 Atât din Suflete Tradate și vă invit să vă abonați!