Rezumat Suflete Tradate ep 584 Ca Doi Porumbei!
În Suflete Tradate din acestă seară, Gopi se certa cu Rashi și cu mama ei care se bagă și vrea ca cheile să stea la Gopi, iar fata ei să umble când vrea la seif. Gopi trebuie să fie mai îndrăzneața și mai înfiptă și să nu mai facă ce spune Rashi.

 Tot vorbeau, până când vine Meera și le spune băieților că vrea să se joace iar Urmila o face de ras că nu o să fie în stare să studieze și o să rămână analfabetă. Copiii îi iau apărarea fetei și ea merge la altar ca să se plângă zeiței că nu vrea să mai studieze pentru că nu se simte în stare. 

Mama ei o încurajează să meargă mai departe și îi comandă un profesor. Și el îi dă încredere în ea că o să meargă cu studiile mai departe. Gopi îl cunoștea de la școala unde predase ea acum 8 ani. El era cam vorbăreț și Gopi îl prezintă tuturor. Începe să îi ofere meditații și fata cânta frumos, la fel ca și maică-sa.

 Afară începe ploaia și Ahem nu are umbrelă iar ea îi duce umbrela ei ca să nu îl ude apa. Ei îi era drag de el și bate vântul până le smulge umbrela, iar ei rămân sub ploaie copleșiți de emoții. Ahem nu îi dădea drumul din brațe lui Gopi și ea se cam rușineaza că or să fie văzuți de copii.

 Educatorul îi admira de la fereastră! Pe copii îi durea stomacul și Rashi vrea să dea vina pe Gopi. Ahem se uita urât la profesor, pentru că a spus o vorbă ne-lalocul ei. Mama lui Gopi parcă nu mai are loc în casă și Kinjal nu mai îi dă nimic de făcut la bucătărie și parcă nu mai are nici un rost în casa lor.

 Hetal îi spune Kokilei ca să rezolve problema dintre Rashi și Gopi. Kokila îi răspunde că ele trebuie să își rezolve singure disputele dintre ele și ce spune șefa casei este sfănt. Gopi trebuie să aibă mai multă atitudine cu cheile casei și e nevoie de mai multă stăpânire de sine ca să conducă casa.

 Atât din Suflete Tradate de azi și vă rog să va abonați la canalul meu!