Suflete Tradate ep 577 Cartela de Telefon! National tv
În această seară în Suflete Tradate, Rashi se duce în camera lui Radha și vrea să îi schimbe cartela de la telefon, ca să le prinda pe ea și pe Tripti când vorbesc. Îi aduce un pahar cu lapte Kokilei și merge în cameră după telefon unde o prinde și o întreabă de ce a adus laptele neândulcit.

 Caută motive ca să se ia de ea. Rashi are timp să ia telefonul și să plece, iar ea merge jos și caută să facă treabă pe lângă Hetal, ca să vadă ce scrie și vorbește. Tot filmul este numai o urmărire. Ei îi este frică că se descoperă ce au făcut ele împreună. Trebuie să facă curățenie și se întâlnesc toate.

 Cred că Radha știe tot și că și-a revenit Kokila la memorie și ca să asculte mai bine, se urcă pe un burlan de la casă și ajunge pe balcon ca să tragă mai bine cu urechea. Kokila vede că se mișcă perdeau și cineva trage o mașină în drepul balconului și așa o vede în parbriz când vorbea la telefon.

 Ea e atentă la ce se întamplă și îi dă telefon mamei ei ca să vină să o ia. Nu pot să te țin aici pentru că știi în ce fel este Urmila și nu te acceptă. Cei mici își bat joc de ea și râd în timp ce calcă pe un aparat auditiv. Radha se supăra și o strânge de mână pe aia mica. Ce dacă ți-a aruncat un telefon în lighianul cu apă?

 Trebuie să te porți frumos cu piticii din casă! Dacă a văzut că nu mai răspunde la telefon, vine la poartă și o găsește Kokila care o ia la întrebări de ce a venit la ea acasă. Ca să vadă ce are de gând, îi spune să meargă la templu și să lase mâncarea neterminată. 

Se urcă în mașină și la altar nu au stat prea mult iar Kokila mergea cu geanta afară pe geam, în timp ce trece un scuter care îi trage gentuța din mână. Vroia să vadă dacă are bani și merg să facă o reclamație la secție, dar nu au fost bani în poșetă. Radha bănuiește că știe ce s-a întâmplat în toți acești ani. 

Atât din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați dacă va plăcut episodul de azi.