Suflete Tradate ep 578 Radha Exclusa din familie!
În acest episod din Suflete Tradate, Kokila pleacă ca să vadă ce face Radha, dar ea stătea ascunsă și asculta ce se vorbește la telefon cu sora Tripti. îi spune că cei din casă știu tot și sunt urmărite. Pleacă ca să se întâlnească cu Tripti și o vede din mașina din spate.

 Au mers până au intrat într-o pădure unde vorbește la telefon și Urmila o observă printr-un binoclu ca să vadă ce face. îi spune să ajungă într-o fabrică dezafectată și Kokila le pierde urma. Hai să intrăm pe geamul din spate pentru că eu știu toate locurile pe aici.

 Au spart un geam și ajung în casa lui Tripti, iar urmila scotocește prin sertare și găsește niște bani pe care îi bagă în geantă. Găsește un bilet copiat după o scrisoare de a lui Umang, unde scria că Radha e în încurcătura. Urmila se urca pe un scăunel ca să vadă ce e într-o cutie și alunecă de acolo.

 Vor sa anunțe oamenii legii, pentru că era vorba să o termine pe Radha. Ei îi era frică când a intrat în clădirea fără uși și geamuri și se mira de ce sora a chemat-o acolo. Tripti începe să o loveasca pentru că a trădat-o! O leagă de un scaun cu o frânghie și o roagă să își pună o ultimă dorință. 

Eu nu am fost sora lui Umang ci nevasta lui iar tu l-ai luat de lângă mine. îi pune o sticluță la gură ca să bea, dar ea strânge din dinți și o scuipă jos. Șoferul trebuia plătit cu 300 de Rupii și merge la familia Modi pentru că nu știe unde a dispărut și nu a plătit cursa. 

Mama lui Jigar scoate banii și îi dă omului ca să fie mulțumit. Vezi că Radha e la piața veche și au ajuns și Jigar cu Ahem, iar Radha se tot bătea cu soția lui Umang. Au anunțat și agenții de ordine care trebuie să ajungă acolo unde le-a fost indicat.

 Atât din Suflete Tradate de astă seară. Abonați-vă daca va plăcut episodul!