Suflete Tradate ep 579 ⭐️ Petrecere Mare! Reluare
⭐️ În Suflete Tradate de azi, Gopi o strigă pe Radha și bănuia că este ascunsă undeva de Tripti și au anunțat oamenii legii. Tot căutând au nimerit în clădirea veche și nefolosită care nu avea geamuri. Radha era legată de scaun, dar nu putuse să înghită substanța din sticluță.

 Gopi a lovit-o pe Tripti și se ocupa de Radha care nu mai putea să deschidă gura și i se făcea și rău. Tripti ia un fier, în acest timp, și vrea să îi dea în cap lui Gopi. Kokila spune să îi bage degetele pe gât ca să dea afara tot din ea, iar Gopi se ocupă și Tripti vrea să scape dar nu mai poate, pentru că era înconjurată de toți.

 Kokila scoate papucul din picior și îi dă câteva în cap. Ahem cheamă agenții ca să o salte și Kokila le spune că cele doua sunt de vina. Radha plânge că e sora lor, dar când e să o ridice nu mai au ce să îi facă și în ce fel să o ajute. 

Trebuie dusă la doctor mai întâi și pe urmă la mititica, că așa îi trebuie. Ei vin acasă și sunt fericiți că trebuie să o sărbătorească pe Meera. Trebuie să o ducă la coafor și să îi facă o rochie noua și să comande un tort delicios de ciocolată cu frișca. 

Anunța și la Urmila acasă ca să vină toți la petrecere, iar mama lui Gopi mătura prin casă în timp ce Urmila arunca gunoiul pe jos, fără să îi pese de munca ei. Nu îți pasa de munca mea?! Fiica ta și-a batut joc de toată familia Modi și din cauza ei s-au întâmplat toate.

 Vine și fata de la birou ca să îl ia pe Dhaval care era plecat și vorbește cu mama ei la telefon. Le spune că se mărită cu unul ca Dhaval, iar lor nu le pică fisa și pleacă la coafor ca să se aranjeze pentru petrecerea de seara.

 Și-au făcut manichiura și pedichiura iar Urmila își pune bigudiurile în cap! În timp ce Rashi a avut cheile casei, Urmila a beneficiat de multe bunuri din casă. Acum o să urmeze petrecerea, dar Dhaval încă nu a apărut și Doamne ferește, să speram că femeia de afaceri nu o să se mărite cu Dhaval.

 Atât din Suflete Tradate de astă seară. Vă invit să vă abonati, dacă va plăcut rezumatul episodului în reluare.