Suflete Tradate ep 580 ÎNCREDEREA! Film indian
Azi, în Suflete Tradate, Gopi era în camera lui Meera și aduce un tablou frumos ca să îl agațe în cameră. Aia mica era pe acolo și era îmbrăcată ca un înger și a fost îmbrătișată de părinți. Vidya dorește să fie și ea strânsă în brațe.

 Până să taie tortul aprind lumânările și Kokila vrea să țină un toast. Spune că are doua nurori, una de aur și cealaltă de diamant șlefuit. Vrea să îi anunțe că Rashi a condus bine proprietatea timp de opt ani și acum dorește să îi acorde încredere din nou.

 Rashi se eschivează pentru că nu prea îi convine iar Urmila se bucură tare de tot. Nu are ce să facă și își asumă răspunderea de a ține cheile casei. De fapt lui Gopi i se cuvin cheile. După ce au terminat cu tortul se pregătesc să îi trimită pe pitici la școală.

 Era la altar și caută să dea foc la o haină care nu se aprindea deloc. Merge la Rashi și o întreabă de ce a venit și au pregătit altarul, dar ei îi părea rău că dacă mai face greșeli o să îi ia cheile. Urmila îndreaptă ventilatorul și bățul de chibrit se stingea.

 Vrei să aprinzi altarul? Kokila vedea de sus că se certau și Rashi nu mai știa ce să mai zică. Urmila încearcă să spună că ea vroia să aprindă lampa cu ulei dar Kokila nu o crede. Vrea să o trimită pe Meera la școală dar lui Kokila îi este teamă că dacă învață carte o să fie mai greu să tragă sforile în continuare.

 La Urmila acasă a venit și admiratoarea lui Dhaval, dar Urmila vrea să o expedieze pentru că este trecută prin viață și își dă seama ce fel de femeie este doamna de afaceri care se tine după Dhaval.

 Atât din Suflete Tradate. Vă rog sa vă abonați dacă va plăcut filmul.