Suflete Tradate ep 585 Dentistul! Ultimul episod de azi
În Suflete Tradate de azi, Gopi e foarte ocupată și are grijă de copii și de profesor iar Rashi caută să doarmă mult dimineața ca să se fofileze de la treburile gospodărești. Nu are cine să le lege cravatele copiilor la gât și ajung la Gopi care îi ajută ea și le face și pachetul pentru școală.

 Kokila o vede că muncește de dimineața până seara și o doare spatele, iar Rashi chiulește de la muncă mereu. Ahem îi cere micul dejun iar Gopi uită să îi facă sosul preferat. Profesorul e cam îndrazneț și scoate o coroniță din buzunar, pe care i-o pune lui Gopi pe cap.

 Ahem se uită cam urât și refuză micul dejun, dar o să servească ceva la firmă. Profesorul își ia masa în camera unde o meditează pe Meera. Ea prinde curaj, când îl vede pe el zâmbitor și când o încurajează. Ce dacă au fost colegi 8 ani, aici trebuie să se comporte altfel și să fie mai reținut cu Gopi.

 Kokila și Hetal stau deoparte și privesc la ce se întâmplă. Ea o văzuse pe Rashi că vorbea până târziu la telefon și îi spune să muncească mai mult ca să aibă poftă de somn. Iar nu se trezește dimineața și o strigă Kokila, iar ea se sperie și vine jos la treabă. De ce nu ai venit la muncă? 

Pai nu am putut să mă scol! Trebuie să pregătești prânzul pentru băieți, iar Rashi dă ordine de parcă ea era șefa acolo. Vrea să îi spună ceva soacrei ei care ridică mâna și nu vrea să o asculte. Ele trebuie să rezolve singure problema cu treburile gospodărești. Profesorul era într-o pauza de odihnă și întreabă de Meera.

 El se așează pe covor și o invită și pe ea să stea. Încearcă să stai cu ochii închiși și cu mâna la nas ca să te simți mai bine! Dacă ar fi văzut-o Ahem lângă el nu ar fi fost prea bine. Mama lui Gopi nu are nici un rost la Urmila acasă. Poji îi tot dă târcoale lui Dhaval și la prima oră vine ca să servească micul dejun, pentru că nu poate să mănânce singura.

 Cel mic îi cere tatălui lui ca să îl ducă la școală și ea rămâne cu Kinjal să bea ceaiul împreuna. Mama lui Gopi intervine și nu îi place de Poji că se bagă în familia lui Dhaval. Rashi le-a tot dat pe furiș ciocolată băieților și acum îi dor măselele și se țin de obraji. Mă duc să duc dosarul lui Jigar la firma!

 Dar ea vroia sa meargă la școala baiatului și când merge la doctor cu el îi face consultație și au nevoie de 10.000 de Rupii pentrru tratament. O roagă pe mama ei să îi dea bani, dar ea îi spune să ia din seiful familiei Modi. Ea nu trebuie să spună la nimeni că le-a dat bomboane celor mici, că așa și-au stricat dinții.

 Până la urmă se urcă într-o ricșa și nu știe cum să coboare la poartă și de doua ori a mers cu ricșa, iar când să se dea jos i se agată rochia iar autobuzul pleacă și deabia a doua oară se urcă și copiii! Și așa au ajuns ei acasă, dar fără dosar.

 Atât din Suflete Tradate. Vă rog să vă abonați la canalul meu!