Suflete Tradate ep 582 La Restaurant! Episodul de azi
Astă seara în Suflete Tradate, Rashi vine cu scrisoarea și i-o da lui Kokila ca să zică ca e trimisa de bunica. Kokila nu crede ca este scrisă de mama soacră și Rashi începe să se dezvinovățească ca să scape de responsabilități.

 Cu data de azi nu mai ții cheile și le dăm lui Gopi! Rashi atât aștepta și îi spune lui Gopi că vrea cheile de la seif ca să ia bani pentru orfelinat și gospodărie.

 Ia un teanc de bani și spune că dorește să plătească laptele, dar ea vorbește cu Urmila să meargă la restaurant să se cinsteasca amândouă. Se îmbracă elegant și îi spune lui maică-sa ca să vină la cârciuma unde se întâlnește cu prietenele ei.

 Kokila îi sustrage banii din geantă iar ea merge la local și când să plătească nu găsește bancnotele ca să achite nota de plată. Se sperie că or să le pună să spele vasele, ospătarii la bucătărie! Urmila face o înscenare cu un fir de păr și cheamă chelnerul să îi arate că are păr în farfurie.

 El spune că e farfuria goală și că nu e de la personalul lor firul cel scurt. Vine șeful de sală și anulează comanda. Văd ele apeluri pe telefon și când ajung acasă realizează ca sunt multe de făcut: Să plătească spalatoria, laptele etc.

 Kokila ia banii și plătește, iar Gopi se gândește că poate a plătit și Rashi înainte. O ceartă pe Gopi că ea i-a luat banii din geantă. Gopi îi dă ordin să meargă la bucătărie ca să facă mâncare și să nu se învețe cu nărav.

 Gopi mai are să o specializeze și pe Meera, așa că nu e simplu deloc. Kinjal o primește pe Poji în casă și se cinsteau, iar ea îi transmite sa aibă încredere, că stă singură acasă.

 Ea trebuie să își îndeplinească toate obligațiile față de casă și Dhaval caută să o ocolească pe femeia de afaceri, dar Kinjal o tot apropie și când ea vine de la restaurant, Urmila nu îi spune că ia luat banii. 

Rashi rămâne surprinsă că de ce să mai facă treabă dacă a scăpat de chei. Asta e tot din Suflete Tradate de azi. Vă rog sa vă abonați!