Suflete Tradate ep 581 Examenul lui Meera!
Astă seară, în Suflete Tradate. Ahem și Gopi vor să o ducă pe Meera la școală. Încă nu a fost acceptată pentru că mai trebuie să învețe carte și pe urmă să dea un examen. Rashi vrea să scape cu orice preț de cheile casei pentru că este o mare obligație pentru ea să fie responsabila în continuare cu casa. 

Rashi bate un cui în perete și face o crăpătura enorma, iar Kokila e nedumerită că nu știe ce face. Ea spune că vrea să agațe un tablou, dar de fapt vrea să facă greșeli ca să nu îi mai dea și alte sarcini. Bunica îi cere lui Rashi să scrie o scrisoare, dar cade ceva din caiet și pe urmă bătrâna leșină.

 Vine doctorul și își revine. Parcă scrisoarea era un fel de testament și o semnează cu un indigo și cu degetul, apoi o predă lui Kokila. Îi părea rău de ce se întâmplă cu bunica de scrie scrisori și Rashi vrea să facă multe năzdrăvănii ca să scape de responsabilități.

 Lui bunica îi trebuie tratament și doctorul îi recomandă o rețetă care costă cam mult. Umblă la seif să scoată banii și pe urmă îl închide la loc. La Urmila acasă, mama lui Gopi e tare supărată și sora ei bătea pe la ușă, iar copilul lui Kinjal nu poate să studieze de gălăgia lor.

 I se zbate un ochi și crede că Rashi a pățit ceva, dar ea era ocupată cu scrisoarea și tot încearcă să facă năzbâtii. Ahem e foarte preocupat de fată ca să învețe și ea carte, pentru că e destul de mare și nu are studii.

 Gopi ar fi bună la conducerea casei și trebuie să aibă grija de seif iar familia să fie unita, așa a scris bunica în testament.

 Atât pentru astăzi din Suflete Tradate. Vă invit să va abonați dacă va plăcut episodul tradus, de azi.