Suflete Tradate ep 603 Pizza Delicioasa! rezumat de azi
În serialul indian Suflete Tradate, Kokila era în camera lui Pari și căuta ceva, iar Hetal o ține de vorbă ca Kokila să își facă treaba. Copiii ajuta și ei la diversiune.

 Nu găsește mare lucru, dar i-a cam făcut deranj prin dulapul de haine. Aude că vine Jigar, care se plângea la Ahem că cineva cu motocicleta la urmărit de dimineață. 

Pari îl informează că ea a solicitat ajutorul agentului de urmărire. El o ceartă de ce a făcut așa și își menține opinia că nu este soțul ei. 

Ea vrea să mănânce dar Kokila nu o servește cu nimic, iar ea se vaită de foame. Bucătăreasa vrea să îi dea să mănânce, din compasiune, dar dacă Kokila a ordonat așa nu îi mai dă nimic.

 Ea se gândește să facă comandă de pizza dar copiii ies în calea distribuitorului și plătesc în locul ei. Merg în grădina și mănâncă fiecare câte o felie de pizza delicioasa.

 Ea găsește cutia goală iar copiii radeau de ea. Gopi merge la Urmila și o găsește când stătea de vorba cu maică-sa. Am venit să ne ajuți în legătură cu căsătoria forțată, dar ea le dă pe amândouă afară.

 Kinjal întreabă de ce o dă afară pe Gopi. Hai, spune ce ai de spus! Mătușă, nu putem scăpa de ea și nu știm ce vrea. Kokila vorbește cu tatăl ei la telefon și îi solicită ajutorul ca să termine cu ea din locuință.

 Kokila îi mulțumește frumos că a venit să ajute și când Pari bea un suc și vorbea la telefon, ei se gândesc să o trimită pe Gopi să verse paharul pe rochia ei, să lase telefonul pe masă și în acest timp să se uite care a fost ultimul numar apelat.

 Așa face Gopi, dar ea se întoarce repede și nu le reușește planul. Lasă că o urmăresc când intra în baie și așa o să văd ultimul apel!

 Coboară jos și iar au loc discuții cu Jigar. Cred ca or să o dea afară din casă!

 Atât pentru azi din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați dacă va plăcut episodul!