Suflete Tradate ep 598 Gopi Acuzata! Film serial
Azi în Suflete Tradate, Gopi pregătește copiii ca să îi trimită la școală, dar vine Urmila și o ia la rost că nu mai așteaptă după trecerea în neființă a lui Rashi. Nu vrea Jigar ca să îi informeze pe copii și Gopi spune că a inventat o scrisoare dar Kokila a rupt-o. 

Jigar sta numai în casa și nu mai merge nici la serviciu. Pari, ca să îl scoată din amorțeala, se repede la el și îi bagă un dumicat în gură ca să îl facă să mănânce. Se repede după el și îl ia în brațe când vroia să plece. Urmila îi surprinde și se răstește la ei că nu respectă memoria lui Rashi.

 La școală, doi copii se uitau la Tolu și Molu și șușoteau. Ei îi anunța că mama lor e în paradis, iar cei mici sar la ei ca să le dea o lecție. Ajung acasă și spun că s-au îmbrâncit cu un coleg pentru că au afirmat anumite lucruri despre mama lor. Gopi, trebuie să le spunem adevărul!

 Mătușă, nu se poate, nu te gândești! Gopi și Jigar se așează pe canapea și încearcă să le explice copiilor că mama lor e plecată undeva de unde nu se mai poate întoarce. Unde e ea, sunt multe lumânări care se pot stinge de la lacrimile voastre, dacă mai plângeți.

 Vine și Urmila să o acuze pe Gopi și o anunță că vrea sa ia copiii acasă la ea. Ajunge acasă și da de Kinjal și de mama lui Gopi care o întreabă unde a fost. Ea tot dă vina pe Gopi, ca din cauza ei Rashi nu mai există pe planeta asta. E tare afectată și ia fotografia fetei și se tot uită la ea. Nimeni nu poate să îi înțeleagă sentimentele care o cuprind.

 Atât pentru astăzi din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați!