Suflete Tradate ep 608 Se Joaca cu Copiii!
Azi, în Suflete Tradate, Urmila e încântată de felul în care vorbește cu preotul, care vine la ea acasă să discute cu Rashi.

 Îi bagă Urmilei o cască în ureche, care e cuplată la smartphone și o pune să vorbească cu ea. În acest timp el cotrobăie prin casă și ia câteva bijuterii și alte lucruri.

 Îl observă Kinjal și strigă că ia obiectele fără să ceară voie. Urmila era copleșită de vocea din ureche și o ceartă că a deranjat-o.

 O vede pe Kinjal când se lupta cu preotul și nu crede ca este adevărat. E este total captivată de vocea din cască.

 Ia toate bijuteriile și le introduce în geanta lui Kinjal. El dă vina pe ea că le-a luat și îi pune să caute bijuteriile în geanta ei.

 Ea caută să se dezvinovățească și Urmila chiar da vina pe ea. Să vedem dacă preotul o să mai aibă curaj să vină în casa lor.

 Pari e vesela și a înțeles că trebuie să îl facă pe Jigar fercit și sa râdă. Copiii îl roagă să îi ajute la calculator, dar el vrea să plece într-un loc mai liniștit.

 Ea se întristează puțin că el fuge și vine Urmila să vadă nepoții. Le aduce o minge și o mașinuță cu telecomandă.

 Mai aduce și o ofrandă de la preot. În camera lui Rashi era Pari, care sustine că e camera ei.

 Urmila vroia sa mai ia câteva bijuterii. Pari îi roagă pe copiii să se joace fotbal, dar ei refuză pentru ca au teme de făcut.

 Ea merge singură în ploaie și se juca cu mingea. Copiii parca ar avea și ei chef de joacă iar Gopi e îngrijorată să nu răcească fetele.

 Aduc umbrele pentru ei și îi invită să intre în casă la căldura. Ei îl cheamă pe tatăl lor să se joace cu ei în ploaie și când se tăvalea pe jos începe să zâmbească și să râdă.

 Kokila are un gând bun pentru Pari pentru că îl binedispune pe Jigar. Gopi vede că ea se joaca pe telefon și Kokila o roagă să vorbească mai frumos cu ea și sa nu o mai îndepărteze.

 Când o vede Urmila, o ia la rost că nu a plecat, iar ea se justifică că nu are unde sa plece și că asta e casa ei.

 Atât din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați dacă va plăcut!