Suflete Tradate ep 617 Vorbeste Frumos!
În Suflete Tradate de astă seară, Pari vrea cu orice preț să danseze la concurs ca să îi dovedească lui Jigar că dansează la fel ca Rashi. 

Ea încearcă să danseze la fel ca Rashi, dar să vedem dacă poate.

 Jigar e cam deprimat și nu dorește să meargă la concurs dar copiii insistă și îi spun că nu or să mai vorbească cu el dacă nu participă. 

Cumpăra un spray de tânțari și trimite unul din băieți să pulverizeze la masă până îl consumă.

 Toți râdeau din cauza gazelor și Hetal a tras prea mult pe gură și i-a fost cam rău, iar Pari stătea cu ceva la nas și o apucă și pe ea râsul.

 Chiar și Jigar se amuză puțin. Vor sa afle cine a dat cu spray și băiatul recunoaște că el.

 Jigar vrea să îl lovească, dar Pari îi i-a apărarea și Kokila o apreciază foarte mult pentru gestul făcut.

 Nu știu de ce a cumpărat ea acest spray! Merge în cameră ca să mai învețe să danseze cu oala pe cap și în acest timp vine Jigar care vrea să o ajute.

 Când vede că zâmbește la ea îi cad toate oalele de pe cap și se fac praf.

 El îi mulțumește că a salvat băiatul și se pare că a fost un început foarte bun.

 El tot poartă barbă și păr lung. Ea mesteca gumă și face baloane care i se lipesc de păr și îi recomandă să meargă la frizer și la bărbier să se aranjeze.

 Ea caută să intre în grațiile familiei, iar Gopi o bănuiește că ascunde ceva și se roagă la zeiță să o ajute să afle adevărul. 

Hetal îl îmbrațișează pe Jigar și Kokila îi spune lui Pari că e pe drumul cel bun, dar mai trebuie să îi demonstreze lui Gopi că e demnă de intrat în familie pe deplin...

mai multe din Suflete Trădate în video de mai sus!

 Vă rog să vă abonați!