Suflete Tradate ep 623 Vrea Sa Scape De Chiriasi!
În Suflete Tradate de astă seară, Gopi alunecă și era gata să îi scape tăvile din mână, pentru că Pari a aruncat ceva pe jos.

 Ea și tatăl ei fac numai probleme în casă. Au pregătit mâncarea și el a pus pe ascuns ceva în mâncare iar Pari spune că ea servește numai fructe ca să slăbească, iar celorlalți le-a venit rău.

 Gopi deabia și-a revenit și insistă ca Pari să gătească un orez cu linte. Ea zice că nu știe să facă, iar tatăl ei sună la un bucătar specializat în bucătărie indiana ca să îi învețe.

 Le dă ciocolată copiilor și ei se ceartă că unul are mai mult decât celălalt.

 Unul din ei intră cu capul în dulap iar Gopi îl pansează și îl unge cu unguent. Jigar pleacă imediat și ea se duce la leagăn pentru că nu i-a pansat băiatul și stătea tristă.

 O trimite Gopi ca să cumpere legume și verdeața iar ea merge cu mașina la aprozar.

 Iese sora lui Gopi și îl plătise pe unul ca să o bată, iar Pari începe să îl ia la palme, pentru că își batea soția. 

Pari îi spune să meargă servitoare la ea acasă și în mașină o roagă să își dea voalul jos, iar ea o anunță că nu îi permite religia să stea cu fața descoperită.

 Kokila o primește, pentru că cealaltă menajera este mușcată de câine și nu mai poate să facă treabă.

 O roagă și Kokila să își dea voalul jos, dar ea refuză categoric. Urmila vrea să își dea toți chiriașii afară din casă, pentru că cineva i-a promis că îi oferă mulți bani pe casă.

 Era o maimuță de jucărie de a celui mic și ea spune că a văzut-o prin casă! Băiatul îi arată maimuța cu care se joacă el, dar nu reușește să îi sperie.

 Ei se vaită că nu au unde să plece. Ea își pune o blană și mască pe figura și așa reușește să sperie toți chiriașii care sar peste balcoane să scape.... 

continuarea din Suflete Trădate, în video de mai sus.