Suflete Tradate ep 616 Fotografia Sotiei Lui!
În Suflete Tradate de azi, Urmila se roagă la tabloul lui Rashi pentru că se apropie sărbatoarea la care ei îi plăcea să danseze cu Jigar.

 Aude muzică și îi vede pe cei din curte când dansau și jucau. Parcă o vede pe Rashi dansând și merge direct la boxele care cântau și le oprește.

 Îi ceartă pentru că dansează și nu le pasă de ea. Lui Urmila îi place că i-a luat partea Kinjal și o roagă să vină din nou acasă.

 Mama lui Gopi era tare fericita pentru că s-a întors lângă fratele ei. Dhaval cumpără trei rochii și le aduce acasă.

 A lui Urmila era vișinie și ar vrea să o schimbe cu rochia roșie a lui Kinjal. Soțul lui Urmila zâmbea ca un om blând ce este și nu știe ce să le mai facă femeilor care se ceartă.

 Pari i-a promis Kokilei că învață să danseze pentru concurs. Își pune muzică la ea în cameră și exersează cu o oală pe cap, încercând să nu o spargă.

 Ea încearcă să danseze ca în club, pentru că i se pare tare greu dansul tradițional. 

Se apucă să ia tabloul din perete și era gata să îl spargă iar femeia de serviciu vrea să facă curățenie în cameră.

 Începe să facă curățenie și când dă de tablou se sparge sticla! A văzut ea ceva lipici și Pari recunoaște că ea la lipit mai înainte.

 Ea pune în ramă și poza ei lângă fotografia lui Jigar. Când vede el, o ceartă că de ce a pus poza ei acolo.

 Ea râdea și era fericită de ce a realizat. Termină de făcut curat și zice că merge la bucătărie ca să pună suc în pahare și mai adaugă și sirop de tuse pentru Meera și băieți....

 mai mult aflați dacă urmăriți video de mai sus. Atât din Suflete Trădate și vă rog să vă abonati dacă v-a plăcut!