DESTINE RĂTĂCITE EP 286 ⭐️ A REUȘIT SĂ FUGĂ DIN SPITAL, DE SUB OCHII DOCTORILOR!


⭐️ Simar ajunge la templu și mai este puțin până se termină slujba. Veeru, dacă vede că Roli ascultă mai mult de a ea, îi spune că și-a revenit si înțelege tot. El extrage un obiect din buzunar cu care o rezolvă pe Roli.

Apucă să o ia pe Fată și cheamă o mașină să o ducă la spital, că are hemoragie. Trec multe autoturisme, până oprește una, care se oferă să o transporte la urgență.

 Începe să plângă și doctorul îi spune să nu intre acolo și dorește să pună un cearșaf peste corpul ei, ca și când este fără viață. I se face rău și leșină, apoi cade jos. Doctorii o așează în pat si medicii nu prea știu ce s-a întâmplat cu Roli, deoarece a dispărut din pat.

A cerut un telefon mobil, dar nu se oferă nimeni să o ajute și atunci apelează de la un telefon public, din grădina spitalului. În timp ce ea a stat în pat, Roli a dispărut.

Preem o întreabă ce s-a întamplat și ea îi spune că Roli nu mai este în salon. Au găsit cearșaful pătat și doctorul nu recunoaște că fata a fost internată acolo. Nu mai știa ce să facă și în ce fel să îi convingă pe ceilalți.

 Ei cred că a înebunit și nu mai știe ce spune. Au mers la templu și au chemat preotul, care spune că nu a vazut nimic și nu știe absolut nimic. Rămâne tablou și ceilalți se uită unul la celălalt, de parcă și ea și-a pierdut memoria. Rămâne că Roli a dispărut și nu se știe cine a luat-o din salonul de spital.