DESTINE RĂTĂCITE rezumat EP 289 ⭐️ VEERU ARE TOT DREPTUL SĂ ÎI LASE FARĂ CASĂ!

⭐️ În acest rezumat, din episodul de astăzi, cei doi au plecat să ajungă acasă și au găsit altă problemă. Când să deschidă ușa, era broasca schimbată! Caută altă cheie și nici aia nu se potrivește.

 Veeru traiește și este proprietarul acestei case. După dispariția lui Roli, lui i se cuvine tot, pentru că actele nu au fost legalizate la notar. Foștii proprietari vor să sară la gâtul lui, dar sunt rugați să stea cuminți, deoarece și avocatul îi înștiințeaza că totul este al lui, cu acte în regulă.

 Au dat telefon și anunță că totul i se cuvine lui Veeru, după ce Roli nu este de găsit. Ea vroia să vină și să spună tot adevarul în legatură cu ce sa întâmplat. Khushi se rasfață împreuna cu Veeru și beau vinuri scumpe.

 Înainte nu se mânca nici măcar carne în această casă! De ce vă uitați la ceas? Mai aveți puțin până să părăsiți incinta! Îi vede pe toți într-un tablou și îl sparge, motivând că face curățenie.

 Fratele lui Sidhan avea în valiză niște cutii cu bijuteriile lui nevastă-sa și Khushi îi ia și brățările, împreuna cu inelele și lănțișoarele de aur. Aude un scandal, cănd un bețiv s-a luat de o fată care e artistă și dansează și îi spune că nu poate să îi facă nimic.

A vazut-o pe jumătate și parcă ar fi fost Roli. Vine un băiat, cam de vreo 10 ani și o întreabă ce probleme are. Îi spune să o scape, și el ia o baterie cu care îl curentează pe agresor, apoi fug împreună pe un câmp.

 Baiatul, ca să scape iar de el, ia un pumn de nisip și îi aruncă în ochi ca să nu mai vadă. Preem aude muzică și merge să vadă cine dansează. Era Roli cu voalul pe cap! Simar, cănd a văzut, rămâne mască și este sigur că a văzut-o pe Roli. Atât pentru astazi, din filmul Indian Destine Rătăcite - Sasural Simar Ka.