DESTINE RĂTĂCITE EP 290 ⭐️ FATA CARE DANSEAZĂ PE STRADA SE JURĂ CĂ NU E ROLI!

⭐️ Acasă la bunica este o tristețe cumplită. Doar la zeiță se mai roagă și stau cu măinile împreunate. Îmi este milă de ei, că au fețele triste și or să plece într-o zi.

 Râde de ei că se roagă în zadar și că nu o să îi ajute nimeni. Noi nu plecăm de aici până nu vin Simar și Preem. Ei au avut o problemă că nu au găsit un tren sau o mașină să ajungă acasă. Aud muzică și văd o fată care dansează.

Simar se oprește și merge să vadă cine dansează acolo. Dansatoarea era cu un voal pe cap și dansa cu lumea în jurul ei. Dansa așa de bine, încăt toți o aplaudau și fratele ei mergea cu o cutie pe la fiecare, ca să colecteze banii din donații.

 Ea crede că este Roli și când mai avea de dansat și de câștigat banuți, ea începe să o strige pe nume. Ea întreabă că de ce o strigă cu numele Roli și îi spune că nu este persoana căutată și este altcineva.

 Toți se supară și pleacă și nimeni nu mai donează bănuți în cutie. Îi spune că ea e sora ei și dansatoarea îi arată că are un frate. Nu prea a avut ce să îi spună, dar îi spune totuși la telefon că se simte bine și întrerupe convorbirea.

 Se uită împreună cu ea la fata care a dansat și a câștigat ceva bani. Se repede la ea și o strigă iar, Roli. O strânge în brațe și ea îi roagă frumos să o lase în pace, că ea este altcineva.

Simar îi spune lui Preem că nu prea simte că este sora ei, Roli. Ei amândoi jucau șotron și săreau de colo colo, ca doi copii. Vor să plece în Mumbai, ca să danseze pe stradă și să câștige mai mulți bani.