DESTINE RĂTĂCITE EP 291 ⭐️ JHUMKI POATE SĂ DANSEZE PE STRADĂ ȘI SĂ FACĂ MULȚI BANI!

⭐️ Erau toți împreună și așteptau să mănânce de seară. Se grupează toți și spun că credința lor o să învingă.

 Khushi este ironică la adresa lor și le spune că or să ajungă cerșetori pe stradă. Vorbește cu Veeru despre împărțirea casei și vor să o vândă ca să împartă banii.

Bunica își duce mâna la inimă când aude așa ceva. Hai să mai avem răbdare, că poate nu o să se întample așa! O servește cu puțină apă rece și își mai revine.

 Ei sunt cazați la hotel și așteaptă momentul când să vină acasă. Ei vor să mai vorbească odată cu Jhumki, ca să se convingă că nu este Roli.

 După ce a dansat frumos, merge în culise și când îi vede pe cei doi, se ia de ei că nu îi dau pace. Ei îi spun că s-ar putea să piardă casa și or să rămână pe drumuri și au nevoie de ea ca să joace rolul lui Roli.

Fratele ei îi dă cutia cu bani și îi spune că au câștigat bine de data asta. Nu mai vor să facă cheltuieli mari și vor să economisească, ca să meargă la facultate în viitor.

 Simar si Preem îi ofera o sumă mare de bani, ca să o convingă să meargă cu ei. Ea nu vrea bani de la ei și spune că dacă vrea, merge să danseze pe stradă și face bani mai mulți.

 Ea nu dorește să fie păcălită și refuză oferta de două ori. Ei îi spun să îi caute la hotel și să se mai gândească la propunerea lor. Simar pleacă cu el la hotel și îl ceartă pe Preem că a cedat prea ușor în fața ei.