DESTINE RATACITE rezumat EP 288 ⭐️ NU ESTE GRAVIDĂ CU EL!⭐️ Bunica a hotărât ca Simar și Preem să meargă undeva să se odihnescă, într-o stațiune la munte. Naina îi reamintește că i-a promis că o căsătorește cu Sidhan.

 Spune că o să ia o decizie definitivă, dacă nu i se îndeplinește dorința. Ea, când aude așa, se hotărăște să meargă la templu cu ea, să o cunune.Încearcă să îl convingă și pe băiat și să îl îndrume pe calea cea bună, că așa este bine, ca atunci când se va naște copilul, să aiba și el tată.

Îi spune că ea trebuie să afle adevarul, deoarece mâine este cununia lor. Merg împreuna la congresul unde el s-a îmbătat în trecut și are nevoie de dovezi ca să le spună adevarul.

 Se întalnește cu un prieten de-al lui Sidhan, care îi spune că s-a distrat de minune cu fratele lui. Directorul hotelului trebuie să aibă mai multe informații despre ce s-a întamplat.

 Fata de la recepție, îi spune că nu mai are înregistrarea video din data congresului, însă el insistă și o convinge. Vede imaginile în care se vede clar că a fost beat și a dansat toata noaptea.

 O sună pe bunica la telefon și îi cere să îl pună pe difuzor, ca să audă toți. Îi informează că Naina a reușit să îi păcălească pe toți și nu este gravidă, pentru că nu s-a întamplat nimic între cei doi.

 Sidhan o ia de umeri și îi cere imperativ să îi spună adevarul, iar ea recunoaște că a vrut să însceneze totul. Mai cere să i se dea o șansă, dar ei sunt de neănduplecat!

El vrea să cheme un doctor care să facă testul ADN, dar ea recunoaște că nu este însărcinată. Vor să cheme chiar și poliția, ca să o închidă, pentru că i-a indus în eroare pe toți din familie.