DESTINE RĂTĂCITE EP 294 ⭐️ ROLI NU DOREȘTE SA DOARMĂ ÎN CAMERĂ CU SIDHAN!

⭐️ Bunica, Sidhan și Preem, vor să îi evacueze pe Veeru și pe Khushi din casa lor. Ei cheamă un avocat și bunica povestește în ce fel stă situația.

 Poliția vrea dovezi că este casa lor, proprietate personală, iar ea menționează că este reședința lor și nu are alte dovezi.

Rămâne că ei trebuie să mai stea în casă, până când bunica aduce dovezi că Roli este nora ei. Lui Roli i se face puțin rău și se face că leșină, după ce au plecat oamenii legii.

 Încearcă să îi dea ceva de mâncare și își mai revine un pic. Când ajunge în casă cu Simar, începe să vorbească cu curajul ei caracteristic și își cere banii înapoi!

Spune că nu poate să stea fară fratele ei, pe care trebuie să îl ducă la o școală buna și are nevoie de bani urgent. Îi întreabă despre ce discută și ei îi spun lui Sidhan că ea își aduce greu aminte despre trecut.

El ar fi vrut să doarmă cu ea în cameră chiar din seara aceasta. Roli spune că ea nu este o fata ușuratică și nu acceptă să stea cu el în aceași cameră.

Veeru și Khushi șușotesc în sufragerie, că nu sunt siguri că fata este Roli cea originală, pentru că ei au văzut cu ochii lor când au rezolvat-o definitiv.

 Îl sună pe mobil pe doctorul de la spital, să întrebe ce a făcut cu corpul lui Roli și acesta, când se simte încolțit, își dă demisia de la locul de muncă.

 Roli îl sună pe fratele ei și îi spune să stea liniștit, că o să facă rost de mulți bani și o să îl duca la o facultate foarte buna din Mumbai.