DESTINE RĂTĂCITE EP 296 ⭐️ ZEIȚA NU TE ASCULTĂ, DACĂ NU EȘTI NORĂ CUNUNATĂ!

⭐️ Khushi a vrut să plece cu poșeta lui Jhumki și este descoperită de către fată. Îi i-a lucrurile importante și le ascunde într-o pernă.

 Îi anunță pe toți că vrea să le arate conținutul genții lui Roli. Ei o critică că i-a chemat pentru puțin lucru. Veeru și Khushi se enervează foarte tare, pentru că nu au reușit să o demaște pe Roli.

 Îi spune să se trezească de dimineață, pentru că o să vina preotul să țină slujba. Deabia o trezește de dimineață, dar este prea somnoroasă și spune că nu o interesează pe ea ce se întâmplă jos.

 Îi spune că este spre binele ei să se îmbrace și Simar caută să îi ia apărarea că a stat până noaptea tărziu. Jhumki se ridică în picioare și pe urmă iar se bagă în pat și se vaită că acasă la ea dormea până la ora 12 ziua!

 Toți se uitau în sus, să o vadă când coboară pe scări. Khushi a mers la ea în cameră, să îi spună că slujba este importantă și ea trebuie să fie noră cununată în fața zeiței.

A mers lângă Sidhan și se trântește fară chef lângă el. Este obligată să cânte ceva la slujbă și începe să cânte așa ca atunci când dansa pe stradă.

 Cântă foarte frumos și preotul rămâne impresionat de vocea ei melodică. Ei cred că ea și-a pierdut memoria și din acest motiv cântă cu totul alte cântece. Se termină slujba și toți sunt mulțumiți până la urma.