DESTINE RĂTĂCITE EP 297 ⭐️ JHUMKI JOACĂ ROLUL LUI ROLI ȘI SE PREFACE!

⭐️ Când ajunge la slujbă, îi dă platoul în mână și ea nu era obișnuită să dea roată zeiței în timp ce citea preotul.

 Sidhan o ajută și el, dar totuși răstoarnă farfuria și preotul crede că nu este semn bun. Nu mai puteau să o certe și tatăl lui Sidhan îi ține partea.

 I-a mai spus preotului că și-a pierdut memoria și nu mai ține bine minte. Khushi sare cu gura și spune că nu este ea Roli, că ea avea alt glas.

Este soția lui, îi spune preotului, a rămas puțin dereglată de la un accident, dar ea este! Începe să vorbească cu voce tare și îi ceartă că de ce i-au dat ei această obligație așa de importantă.

 La micul dejun trebuiau să pregătească budinca cu stafide și o întreabă că de ce a pus stafide, pentru că Roli este alergică la aceste fructe. Pune și ceva zahăr peste ele și le mestecă.

Mănâncă câteva și la a trei-a începe să vorbească Khushi, că este o dovadă că nu este ea Roli și este sosia ei. Ia încă o lingură cu stafide, lui Jhumki i se face rău și se prefăcea clar că este Roli.

Khushi rămâne mirată și nu știe ce să mai creadă. Îl așteaptă pe Veeru cu răspunsul de la spital, ca să afle ce s-a întâmplat cu corpul lui Roli.

În casă, se laudă că este o actriță buna și s-a prefăcut perfect. Ea vorbește foarte tare, când este singură cu Preem și Simar. Până să se deschidă ușa, vede o umbră și schimbă tonul vocii.

 Spune că nu îi mai este rău și Sidahan îi oferă un pahar cu limonadă ca să se simtă mai bine.

 Sidhan vorbea în gândul lui, că o simte aproape de el și în același timp că este atât de departe. El zâmbește și este fericit, dar se simte departe de ea.