DESTINE RĂTĂCITE EP 298 ⭐️ NU VREA SĂ SE ABȚINĂ DE LA MÂNCARE

⭐️ Roli merge la culcare și se trezește cu ei lângă pat. O întreabă dacă se simte bine și ea răspunde că este în regulă.

La micul dejun, când a ajuns, i se propune să țină post și ea întreabă dacă o să rabde de foame? Ea este învățată să mănânce foarte des.

 Nu știe dacă poate și vorbește tare, fiind agitată. Se așează toți la masă și când se împart ofrandele, din prăjituri rotunde și portocalii, întinde și ea mâna, dar i se atrage atenția că ea trebuie să țină post.

 Se revoltă că ea nu poate să rabde de foame atâtea ore și stomacul ei este sensibil. Simar i-a adus de mâncare pe ascuns.

 Se văd lipiile din coșuleț și ea vrea totuși mai multe alimente. Khushi caută cu orice preț să le demonstreze că ea nu este Roli cea adevărată.

 Și doctorul, a confirmat trecerea în neființă a lui Roli. Khushi o găsește pe Jhumki mâncând și o filmează în timp ce mănâncă cu o poftă foarte mare.

 Ia uite ce mult mănânci și nu vrei să ții post! O să le arate la toți că a dovedit-o pe impostoare. Preem a fost să legalizeze actele, ca să fie în siguranță.

 Mătușă, trebuie să o fac și pe asta ca să fim mai siguri. Îi strânge pe toți și le comunică că a găsit-o pe Roli mâncând.

 Le arată filmarea și ei se întristează când au văzut că Roli nu a ținut post. Vorbește Jhumki: Ce vrei să dovedești?

Am avut probleme la stomac și din această cauză nu am putut să rabd de foame! Sidhan este fericit că Roli trăiește și este în preajma lui și nu ia în seamă tot ce spune Khushi.