DESTINE RĂTĂCITE EP 300 JHUMKI NU ȘTIE SĂ FOLOSEASCĂ TACÂMURILE LA MASĂ!

⭐️ Siddhan și Roli erau în camera în care a pregătit totul frumos și avea o presimțire, că ea o să îi devină prietenă.

Începe să îi declare sentimentele lui și ea îl anunță că îi este foame. Îi aduce de mâncare și ea își alege un singur fel.

 Ea îl anunță că nu știe să folosească cuțitul și furculiță la masă! Când încearcă să taie în farfurie îi zboară mâncarea pe jos.

 Încep să mănânce cu mâna și se simt foarte bine. Au trecut la desert și nu știe că mai întăi trebuie ea să taie din tort și să îl servească pe el prima dată.

El continuă să mai discute cu ea și ea începe să îi spună o poveste de dragoste, în care personajul principal este Roli.

 Îi spune în ce fel s-au căsătorit și au divorțat. Ea este impresionată, pentru că nu a auzit niciodată o asemenea poveste.

 Simar o caută peste tot și o găsește împreună cu Siddhan și când să se apropie și ei, Simar o strigă și le strică povestea de iubire.

 Îi spune că este cam amețită și vrea să meargă la culcare. Simar o ceartă și îi spune să stea la distanță de Siddhan, dar ea îi comunică că pe ea o interesează doar banii și nu o relație cu el.

Sunt tare fericit că ea este aproape de mine și Preem asculta la el ce frumos visa despre Roli.

Veeru este în orașul Mumbai și caută indicii despre Jhumki. Ajunge în sala unde dansa ea înainte și toți spectatorii o aclamau în picioare.

 Veeru tot arăta fotografia ei și oamenii spun că nu o cunosc pe dansatoare. Veeru nu reușește să descopere nimic în acest episod. În episodul următor s-ar putea ca Siddhan să se îndrăgostescă de Jhumki!