DESTINE RĂTĂCITE EP 301 ⭐️ DEMASCAREA LUI JHUMKI DE CĂTRE KHUSHI!

⭐️ Veeru este plecat să caute fotografii în stațiunea în care au fost cazați Simar și Preem.

Cei de acolo au găsit alt artist să danseze în locul lui Jhumki. Au cumpărat bilete degeaba, că ei vor să o vadă pe artista principală și nu o copie de-a ei.

 Ei nu aveau de unde să o aducă pe fată pe scenă. Încep spectatorii să arunce cu roșii în ea și își cer banii pe bilete înapoi.

 Cineva era lângă un panou și el îi arată fotografia, dar el tace și nu spune dacă o cunoaște sau nu. Se mai gândește și spune că nu o cunoaște. Pune mâna pe panou și se răstoarnă cu el.

Stătea cu mâna pe fotografie, să nu o vadă și pleacă până la urma. Îl întreabă dacă s-a accidentat și el spune că nu a pățit nimic și că nu a vrut să recunoască. Acasă, sunt probleme.

 Ea, stă în pat cu Simar și începe să o întrebe despre Siddhan și ea răspunde că era un exemplu de om. Ea era tot timpul prima la lucru și se înțelegeau ca doi soți minunați.

Se trezește dimineața și merge la altar ca să facă curat și să aprindă candela. Se vaită în fața zeiței, că ea face toată treaba în casă și nu îi convine.

 Se apleacă la picioarele lor și bunica îi spune că este mândră de ea, că este așa de religioasă și are credință.

 Jos, se adună toți și Khushi vrea o dovadă cu orice preț, că ea nu e Roli și cheamă pe cineva să îi i-a amprentele lui Jhumki. Preem și Simar se uitau unul la celălalt!

 Mergem să căutam în actele lui Veeru să vedem daca dăm de vreo amprentă. Merge la dulap, răsfoiește prin toate documentele și găsește o amprentă de la degetul lui Roli.

Se uită inspectorul și îi anunță că Jhumki nu e Roli! Bunica se panichează, iar Khushi nu mai poate de bucurie.