DESTINE RĂTĂCITE EP 303 ⭐️ EL STĂ FLĂMÂND SUB MASA ȘI EI SE OSPĂTEAZĂ!

⭐️ Preem și Simar au o veste bună pentru membrii familiei. O să aibă casa lor și or să scape de Veeru și Khushi!

Tot mai au o speranță să nu părăsească casa și el, când a venit acasă din capitală, nu a adus nici o dovadă, în schimb l-a adus pe fratele lui Jhumki în portbagaj.

A intrat încet în casă fară să fie observat. Încearcă să ajungă la sora lui și ea era în sufragerie să pregătească masa. A urmărit-o pe scări ca să ajungă în camera ei.

Khushi iese din altă cameră și el se ascunde după o perdea. Se întâlnesc și se iau în brațe. Îl întreabă despre faptul că a ajuns în acestă casă și îi spune să respecte planul pe care îl au.

Simar o surprinde pe Khushi când ascultă pe la uși și ea îi răspunde că a auzit o voce de copil. Ea era convinsă că cineva este ascuns în cameră. Cel mic era ascuns după un dulap!

 Jhumki vrea să meragă pe stradă ca să i-a o gură de aer proaspăt și apoi să viziteze și templul. Merge să caute o cameră și este urmărită de către Veeru și Khushi.

 Întreabă prin vecini unde ar putea să găsească o cameră de închiriat și ăsta mic stă ascuns și se vaită că sora lui întârzie. Iese din ascunzătoare și se apropie de masa plină de bunătăți.

 Nu apucă să ia ceva de mâncare și se ascunde sub masa lor. Sta aproape de băiatul lui Karuna și se gândește ce să facă ca să ia ceva de pe masa.

 Se apropie de celalalt băiat și este călcat pe mână. Îi atenționează pe meseni că este cineva sub masa lor și el își schimbă locul ca să nu fie prins.

Așteaptă ca în ziua următoare, tribunalul să le dea o veste bună și să rămână în casă.