DESTINE RĂTĂCITE EP 304 ⭐️ L-AU PRINS PE FRATELE EI ÎN CASĂ!

⭐️ Băiatul stă ascuns sub masă și îi este foame. Ei nu cred că sub masa lor festivă este cineva.

Fratele lui Jhumki a întins mâna și a luat o lipie din farfurie și nu a observat nimeni! Ea se uită la soțul ei și crede că el i-a luat pâinea din farfurie.

 El ar fi ieșit de acolo, că nu mai putea să reziste. Simar îl cunoștea pe copil și îl ia la întrebări despre situația lui din casă.

 El povestește în ce mod a ajuns la ei. Îl duce în camera ei și apoi îi aduce alimente. Membrii familiei se sesizează că a luat mâncare din nou și ea le răspunde să își vadă de treaba lor.

Cineva ciocăne la ușă și spune că le strica toată treaba, pentru că ei trebuie să meargă la proces, la tribunal, a doua zi.

Vor să îi caute o cameră ca să stea cu chirie. O întreabă dacă nu a ajuns la templu și se oferă să meargă împreună ca să se roage.

 Siddhan este mai înalt și dă cu capul de clopot, iar ea începe să râdă copios. Preotul le dă firul iubirii și ei merg împreună să îl înoade în fața zeiței.

 Se roagă să îi dea înțelepciune și gânduri bune, plus sănătate. A venit acasă și Khushi o urmărește să vadă cui îi duce Simar mâncare în cameră!

 Ușa este încuiată pe dinafară și nu putea să intre. Își scoate agrafa din păr și încearcă să deblocheze ușa. Este prinsă în fapt!

 Se pregătesc să meargă la tribunal, pentru că este ultima zi din termenul stabilit de instanța de judecată. V-ați adunat toți?

 Făceți-vă bagajul și nu vă mai holbați la mine! Nu plecam noi din casă și o să plecați voi, pentru că mai aveți 7 zile de stat.

 Telefonează la poliție și face o plângere că în casa lor este un intrus. Îl aduce de mână și vedem mâine ce se mai întâmplă.