DESTINE RĂTĂCITE EP 316 ⭐️ REUȘEȘTE SĂ ÎI DUCĂ DE NAS - NU MAI RESPIRĂ!

⭐️ Siddhan o visează pe Roli, unde se chinuie și aude o voce care îl strigă să o ajute!

 Se trezește, plânge și se uită la fotografia ei. Toți se pregătesc să plece la templu.

Vor să facă și să vină Khushi cu Veeru ca să le facă o surpriză. Mergeau prin clădirea părăsită și Simar aude o voce stinsă, care o cheamă.

În altă secvență am văzut-o pe Roli când era chinuită de Veeru. Când a ajuns acolo, erau și Jhumki cu Simar, care mergeau cu frică prin clădirea părăsită.

Vine Veeru cu băiatul și o anunță pe doamna Simar că îi face felul! Nu am ce să fac, că trebuie să îl salvez pe fratele cel mic; spuse ea.

 Ele au făcut un plan de acasă: În punga roșie este un cuțit pe care atunci când îl apropii de mine, lama se retrage și iese vopseaua roșie care seamănă cu sângele.

Cei doi îi țineau cuțitul la gât, dar băiatul striga să nu o trimită în paradis pe doamna Simar! Îl aduce pe băiat, Khushi îl ține mai departe și îi ordonă să o rezolve.

Ea se preface că nu mai mișcă și cade lată la pământ. Jhumki îi spune că a făcut ce i-a ordonat și vrea să plece acasă, dar el vrea să se convingă daca este vie.

Ea stă nemișcată, fară să respire și el îi ia pulsul cu mâna. Acasă toți o așteaptă și își frământă mâinile, că de ce nu a ajuns cu surpriza, ca să își țină promisunea.