DESTINE RĂTĂCITE EP 322 ⭐️ FATA SPARGE UN PERETE CARE SUNĂ A GOL!

⭐️ Fata adusă de bunica, s-a accidentat când i-a luat poșeta și bunica a vrut să o facă bine, invitând-o în casa lor.

 A adus și un medic ca să îi vindece rana. Ea era cu ochii pe brățara de aur cu cap de șarpe și așa își dă seama Simar că ea este venită aici cu un scop.

 Tocmai este ziua lui bunica și nu vrea să le strice sărbătoarea cu bănuielile ei. Ea își schimbă brățara cu alta, ca să nu mai dea de bănuit.

 La micul dejun, Roli este cu ochii pe ea și nu confirmă suspiciunea. Ea vorbea singură și spune că la ziua lui bunica o să plângă toți!

 Lui Simar nu îi place de ea, pentru că se comportă ca un spion. Seara, ia o lanternă și începe să controleze pe la subsol și descoperă un perete care sună a gol! Simar a căutat-o peste tot și nu dă de ea.

 După ce sparge zidul și face o gaură mare în beton, se întoarce în camera ei, se baga în pat și se preface că doarme. Începe Simar să o ia la întrebări și ea continuă să spună că nu știe nimic.

 Cu ce scop ai venit în casa noastră? Am fost adusă de bunica și nu am alte gânduri ascunse.

Trimite pe cineva să vadă ce face fata în camera ei, dar nu mai este acolo. Bunica parcă trăiește un coșmar și își aduce aminte evenimente de acum 20 de ani.

 Îi urează la Mulți Ani lui bunica și i-au adus și tort cu lumânări, ca să sufle în el. O întreabă unde a fost și ea răspunde că a adus în casa lor o doamnă îmbrăcată bine.