DESTINE RĂTĂCITE EP 299 ⭐️ O SĂ REUȘEASCĂ SĂ ÎI COPIEZE SEMNĂTURA?

⭐️ Khushi aduce dovada și îi întreabă dacă acum cred că ea este Roli? Erau triști, pentru că nu a ținut post și asta ar fi fost o dovadă de respect pentru familie și pentru soțul ei.

 Simar îi ia apărarea și îi roagă să nu o mai certe, pentru că ei i-a fost mila de ea și i-a dat să mănânce. Merge în camera ei și Simar o urmează.

 Încep să discute despre post și nu știe de ce trebuie să rabde de foame. Simar îi spune că postul are o importanță foarte mare!

Se duce la mătușă în camera și își cere iertare că i-a fost foame și nu aputut să se înfrâneze de la alimente.

 Își cere scuze și de la ceilalți și apoi mănâncă împreună cu ei. Kushi nu mai știe ce dovezi să mai aducă și în acest timp Veeru umblă și el după alte indicii prin orașul lui Jhumki.

A văzut o mașină parcată pe dreapta și în parbriz era fotografia lui Jhumki. El tot întrebă în stânga și în dreapta și cineva i-a spus că și-a adus aminte că a văzut-o când dansa într-un bar.

 Acasă, caută să fie că ea este Roli și trebuie să semneze actele oficiale cu semnătura lui Roli. Reușește să semneze până la urma cu semnătura lui Roli.

Într-o cutie găsește un lănțișor scump și era tare bucuroasă. Iese din camera și pe unde merge găsește câte un trandafir, până ajunge într-un loc decorat frumos cu flori și lumini.

 Ajunge cu 9 trandafiri în brațe și dă peste Siddhan care îi cere prietenia. El vrea să se agațe de ea cu degetul mic, așa ca și când e Roli, dar ea nu cunoaște obiceiul.

 Zâmbea la el și se apropie unul de celălalt. Sunt încântați de decorul impresionant, cu flori și lumini.