DESTINE RATACITE rezumat ep 295 ⭐️ TOATA VIAȚA LUI JHUMKI SE AFLĂ ÎN GEAMANTAN!

⭐️ Jhumki este în camera ei și vorbea cu fratele la telefon. A terminat convorbirea și se gândește ce să îi spună mamei soacre.

 Intră cu paharul în mână și îi spune că nu este nici o problema, este casa ei și poate să facă ce vrea. Începe să zâmbească și bea tot laptele.

O sărută pe frunte și îi spune să doarmă, apoi o mângâie. Spune că i-au lipsit mult mângâierile de mamă și a uitat totul când și-a pierdut memoria.

Soacra o asigură că o să își revină și apoi pleacă. Simar vine să o mai învețe ce să spună în continuare. Ea vorbea tare și lui Simar îi este teama să nu o audă ceilalți.

 O înțelege că trebuie să meargă la băiat acasă, că este mic, dar să mai aștepte să se rezolve problema. Îi spune în ce fel să se îmbrace și să se pieptene și începe să semene mai mult cu Roli.

 Ce vorbesc ceilalți în camera lor? Veeru și Khushi vor să umble în camera lui Roli, că să dovedească că Jhumki nu este Roli!

 O să inte în cameră când fata doarme și jos, au dat drumul la muzica ușoară și toți din casă sunt fericiți și prepara halva, ca să îl mai înveselească pe Sidhan, care este cam trist.

 Fiecare îl ia la dans că să îl mai bine dispună. Lor nu le convine că este veselie și când or să afle despre ce este vorba o să le dispară cheful. Cei doi intra încet în camera întunecată și folosesc o lanternă că să vadă.

 Se ascunde după pat și Veeru o cearta și îi spune să caute în continuare. A doua oara găsește geanta lui Jhumki, în care ținea fotografiile și câteva bijuterii de la familia ei.

 I-a spus lui Simar să îi ascundă geanta, undeva unde este în siguranță. Khushi îi arata gentuță lui Veeru și atunci o vede Jhumki, care îi ia geanta din mână și nu mai apucă să vadă toate fotografiile cu familia ei.