DESTINE RĂTĂCITE EP 328 ⭐️ ÎI APLICĂ CÂTEVA PALME!

⭐️ Simar vrea să îl facă pe soțul ei ca să înțeleagă că este iubit de familie și să nu își piardă speranța.

El nu prea mai are încredere și are o durere în suflet. Roli i-a spus lui Siddhan, când la certat, să aibă grijă în ce mod se poartă cu el, ca să nu îl piardă ca frate.

 Ele nu știu ce sa întâmplat cu decedatul acum 20 de ani. Ce a fost, a fost! Bunicii din partea tatălui, îi pare bine că încet, încet, Preem este atras de partea lor.

 Au făcut o rugăciune în grup, să le meargă bine. Ce rost mai are rugăciunea ta? Mai îmi aduci tu fiul înapoi și îi mai redai fericirea fetei mele? Este o durere mare în sufletul meu, pentru că o să îmi pierd nepotul.

 Vine ziua în care leagă firul sacru la mână și Preem se așează pe un scaun. ÎI pune o batistă pe cap și un semn în frunte.

Ea nu a avut cui să îi lege firul sacru până acum. O întreabă ce cadou își dorește de ziua ei și ea nu știe ce să răspundă, dar totuși cere să îi promită că o să aibă grijă de ea și de bunica și să nu le părăsescă.

 Au pus mâinile una peste cealaltă, ca într-un jurământ și membrii familiei se întristează. S-au îmbrățișat și se simt ca în familie.

Toți mănâncă la masă și sunt foarte triști. Ele doua stau sus, bunica și nepoata și privesc la ei ce triști stau la masă.

 Le cheamă și pe ele să ia cina împreună, dar refuză politicos. Preem ține de ele pentru că a promis și Siddhan a început să îl urască și îi aplică și două palme lui Preem!