DESTINE RĂTĂCITE EP 330 ⭐️ PREEM ÎȘI PRIMEȘTE DREPTUL DIN PROPRIETATE!

⭐️ Bunica așteaptă să îl convingă pe Preem să rămână în familie și să nu mai plece.

Ei și-au făcut bagajele și au coborât să comande un taxi. Simar trebuie să fie de acord cu decizia lor. Când au ieșit la taxi, lui Simar îi vine o idee!

Daca tata lui Preem a avut o afacere împreună cu familia, înseamnă că și noi avem aceleași drepturi, pentru că au muncit împreună și toate bunurile au rămas aici, fară că noi să beneficiem de nimic.

Se întorc în casă și anunță că au venit să își ceară drepturile de la tatăl lor. Ei rămân blocați când aud așa ceva.

Încep să se uite unu la celălalt și nu înțeleg în ce fel să îi introducă în drepturi. Bunica le oferă partea stângă din casa.

Despachetează lucrurile din valize și se pregătesc să servească masa. Până la urmă ar trebui să comandăm ceva de la restaurant și să nu servim din mâncarea lor gătita.

Trebuie să se rupă de familie, altfel întoarce foaia! Roli se uită la ea și o întreabă de ce nu mai vine? Bunica o urmărea, să vadă dacă vorbește cu cei din casă.

A înțeles că Simar se preface și îi spune că nu mai vorbește cu ea de azi înainte. O lasă să aducă farfuriile și nu mai merge la masă.

Vrem să avem drepturile noastre! Deabia au scăpat de alții, care tot așa umblau după avere și acum trebuie să vadă în ce fel o rezolvă cu ei.