DESTINE RĂTĂCITE EP 339 ⭐️ ROLI ÎL GĂSEȘTE PE DISPĂRUT ÎN DULAP!

⭐️ A trimis pe cineva să facă dulciuri și acum sunt fericiți. A aflat că fiul ei trăiește și este în altă parte. 

El era pe la ușa și parcă era o umbră, cu un voal pe cap. Se uită în toate părțile și mai tărziu, în noapte, bunica se întâlnește cu el și îi spune să nu o mai caute. 

Trebuie să îmi dai banii! Unde ai fost până acum? Am fost departe și nu am putut să mă intersez de fata mea.

 Bunica din familie, i-a luat compania și averea acum douăzeci de ani. Ei și așa trebuie să umble și să îl caute.

 Roli nu a putut să doarmă toată noaptea și o vede pe mătușă la ușă, care spune că de când a aflat de băiat nu mai are odihnă.

 Are un scop, dacă noaptea stă și umblă pe afară. Pari este gravidă și intră în travaliu.

 Sora lui Preem este asistentă medicală și au plecat la spital cu mașină. Acolo țipă că o doare, dar totuși cere cerceii și rochia, ca să o vadă copilul frumoasă. 

Trebuie să nască sau să se gătească? Roli pleacă acasă să îi aducă ce a cerut. Tatăl lui Preem a sosit și bunica îl ia la rost, că de ce a venit după bani chiar acum. 

Roli o întreabă cu cine discută? Nu am vorbit cu nimeni și mă rugam la zei. A venit unchiul aici? Ce, acum mă faci mincinoasă și hoață?

 O dă la o parte și intră în casă, iar el intră în dulap. Nu ai găsit pe nimeni! Vede dulapul întredeschis și așa îl descoperă Roli. 

Ea il cunoștea de pe stradă, când el a vrut să o accidenteze cu mașină. Bunica se uită pe sub ochi și atunci Roli pleacă iar la spital, iar el rămâne cu mama lui. O să nască Pari în episodul următor!