DESTINE RĂTĂCITE EP 340 ⭐️ PUNE MÂNA PE CUȚIT SĂ SE APERE!

⭐️ Pari pleacă la spital, că a intrat în travaliu și nu vrea să nască până nu se fardează.

 Bunica lui Preem la ascuns pe băiatul ei, care nu se știe pe unde a trăit în toți acești ani. El era ascuns în șifonier și îl găsește acolo.

Au pus mana pe Roli și o roagă să nu spună că el trăiește. Trebuie să recupereze din proprietăți, pentru că fiul ei a trudit mult să facă toată averea.

 Ca să nu spui la nimeni, noi trebuie să iți luăm viața! Mama băiatului considerat dispărut, spune că ea a dat cu mașina peste ea și tot ea a dat drumul la butelie să o gazeze. 

Dă drumul la butelia din bucătărie și varsă și un bidon cu o substanță inflamabilă, ca să ia foc mai repede. 

Roli pune mâna pe un cuțit și se lupată cu agresorul! Îi ia telefonul din mână și îl aruncă pe jos.

 Simar intră în panică la spital, deoarece Pari nu mai năștea și au trebuit să îi facă cezariană. Se urcă în mașină și pleacă acasă. 

Fiul lui bunica dispăruse și Roli începe să plângă și să povestească ce a pățit. De unde scoate ea atâtea minciuni? Se roagă și de soțul ei să o creadă.

 Nu a fost aici tatăl tău și Roli și-a pierdut mințile. Mergeți în bucătărie și o să vedeți că gazele sunt pornite, ca să mă asfixieze.

Cheamă poliția și îi roagă să o aresteze pe babă. I-au pus cătușele și au dus-o la secție ca să îi ia declarație.

 Trimite vorbă să le cheme pe Roli și pe Simar, ca să spună adevărul. La spital i-a făcut cezariană lui Pari,care a născut un băiețel și acum, mama și copilul sunt bine.